perjantai 7. helmikuuta 2014

Huomenna Havajille!

Heips,

Tällä viikolla alkoi siis track and field, eli yleisurheilu. Tuntui hyvältä olla taas tositoimissa aina koulun jälkeen. Harjoitukset ovat siis maanantaista perjantaihin kello 3.30-5.30, aina koulun yleisurheilukentällä. Tällä viikolla harjoitukset sisälsivät kattavan alkuverryttelyn lisäksi sprinttejä, mäkijuoksua, voimaharjoittelua ja kuntopiirin tyyppistä harjoittelua. Tosiaankin, kivalta vaikuttaa ja varsinkin sitten, kun varmistuu se oma laji kentällä, niin varmasti tulee vielä lisää intoa harjoitteluun! :) Vähän loppuviikon harjoituksia häiritsi viimeinkin alkanut sadekausi.

Ensin vähän fashion designin antia tältä viikolta:

Mekon tekeminen kesti noin kaksi viikkoa ja olin ihan tyytyväinen lopputulokseen :)
Pyjamanhousut valmistelin noin puolessatoista tunnissa. En vaan pystynyt vastustamaan tuon kankaan ostamista, se on niin kiva :D

Sadie Hawkins tanssit, jotka pidetään helmikuun lopulla lähestyvät. Kyseiseen koulutanssiin puetaan daten kanssa saman tyyliset vaatteet (matching). Kuitenkin, tanssi eroaa normaaleista tansseista, sillä tällä kerralla tyttöjen pitää kysyä poikaa... Yleensä siitä tehdään aika iso juttu täällä, esimerkiksi yksi mun kavereista ripusti ison pinjaatan julisteineen pojan pihalle, jota hän aikoi kysyä. Mä päätin kysyä yhtä mun tosi hyvää kaveria, Troyta tiistaina koulussa. Tiesin hänen lokeronsa koodin, joten vähän kavereiden avulla koristeltiin hänen lokeroaan sisältä ja laitettiin sinne paljon karkkia jne. Näen hänet aina viidennen oppitunnin jälkeen hänen lokerollaan, joten kun hän avasi lokeronsa, näyttelin vaan, että olin ihan ihmeissäni ja sanoin: "I was supposed to ask you!" Hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen, niin ihmettynyt! Sen lisäksi toiseen pieneen viiriin kirjoitettiin kavereiden kanssa toiselle puolelle hänen hyvän kaverinsa nimi (joka on siis poika) Kun hän oli sulkemassa lokeroaan, sanoen ihan ymmällään "I'll figure out this later", koska tunti oli alkamassa, sanoin, että ehkä voisit kääntää sen viirin ympäri ja siinä oli sitten mun nimi ja hän vastasi myöntävästi. Huhhuh, on se kyllä paljon helpompaa olla kysyttävänä kuin kysyä datea, täytyy myöntää! Onneksi se on nyt tehty, eikä enään tarvitse ketään kysyä. :)


Ja nyt viimeinkin... Huomenna suuntana Havaji! Lähdemme lentokentällä Mimin ja Geraldinen kanssa  kuudelta aamulla mun hostvanhempien kyydissä. Lento Havajille kestää viisi ja puoli tuntia ja aikaero Kaliforniaan on 2h. Suomeen aikaero on huikeat 12h. Tätä on odotettu pitkään. Matkamme kestää viikon, tulemme takaisin Kaliforniaan myöhään lauantai-iltana ja kotiin sunnuntaina. Vietämme Mimin kanssa yön Geraldinen luona, kun tulemme, koska hänen hostvanhempansa hakevat meidät kentältä. Postailen Havajin matkasta sitten sunnuntaina! :)

<3- Katja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti