sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tuliaiset

Vihdoin on tuliaiset ostettu! Keräsin ne Stockmannilta, Tukholmasta ja Rukalta. Oli vaikeeta päättää, mitä ostaisi viemisiksi Suomesta. En viittinyt ostaa mitää vaatteita, kun en tiedä hostperheeni vaatekokoja. Lisäksi mietin vaatteiden lisäksi myös koruista ja muista asusteista, että olis aika kiusallista, jos eivät he tykkäisikään niistä ja tuntisivat niin sanotun velvollisuuden käyttää niitä. Järjestöni vinkki oli, ettei kannata viedä mitään jättisuuria tuliaisia, kun ei tunne vielä perhettä kunnolla. He suosittelivat, että joululahjan kannattaisi olla vasta se suurempi lahja. Halusin kuitenkin viedä ihan kunnon tuliaiset, vaikka en yhtään tiedäkkään, mistä he pitäisivät.



Siskoni Heidi ja minä Tukholmassa.



Siispä päätin ostaa Suomi-aiheisen kirjan Stockmannilta ja porokuvioidun pannulapun, lasinalustoja ja patakintaan Kuusamosta. Oon nyt mökillä Rukalla ja täältä saa kyllä tosi kivasti ostettua kaikkia tuliaisia. Tähän aion lisätä vielä tietysti Fazerin sinistä.








Lisäksi ostin kaksi pehmolelua. Toisen ostin Ruotsista, kun oltiin Tukholmassa pari päivää viime viikolla perheen kanssa. En voinut olla ostamatta semmoista suloista koirapehmoa, joka näyttää ihan mun hostperheen koiralta. Sen lisäksi ostin täältä Rukalta mun saksalaiselle siskolle poro-pehmolelun.






Olis kiva kuulla, mitä muut vaihtarit aikovat viedä tai ovat vieneet heidän isäntäperheilleen tai lisäehdotuksia ja ideoita tuliaisista muuten vaan lukijoilta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti