sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Opiskelua ja loman alku

Moikka,

Tämän viikkon alku aika tiiviisti vietettiin finaaleihin valmistuessa. Tiistaina, keskiviikkona ja torstaina oli siis kaksi kahden tunnin koetta joka päivälle. Täällä on lähes kaikki kokeet monivalintoja, vain Englannin kokeeseen kuului myös essee. Eipä siitä alkuviikosta niin paljoa kerrotavaa jäänyt. Tiisaina käytiin shoppailemassa koulun jälkeen Targetissa, koska meillä oli vaihtareiden kesken semmoinen secret santa juttu, eli jokainen nosti kassista nimen, jota ei saanut kertoa ja tälle henkilölle piti ostaa lahja arvoltaan 20-25 dollaria. Mulla oli vaikea paikka, koska sain nimeksi mun toisen hostsiskon, Ludimillan. Sain kuitenkin pidettyä sen salassa, vähän hän arvasi, että mä se oon, mutta lahja tuli yllätyksenä (viltti, pörrösukat, kaks pientä suklaalevyä ja holiday cookies reseptikirja). Lahjat jaettiin torstaina, vikan koulupäivän jälkeen pidettävissä vaihtareiden joulujuhlissa. Paikalla oli kaikki vaihtarit, paitsi yksi ja myös monien hostperheet ja ne pidettiin yhden vaihtarin kotona. Oli hyvää ruokaa, hauskaa seuraa ja saatiin kivat lahjat. Mun salainen joulupukki oli Geraldine, jolta sain lahjaksi karkkia ja mustan mekon, josta tykkäsin. :) Tunnelma kuitenkin tiivistyi loppuakohden, eikä siinä kyyneleiltäkään vältytty, sillä tämä oli nyt meidän viimeinen hetki yhdessä ja puolet meistä lähtee pois nyt ennen toista lukukautta. Ei siis enää välttämättä edes nähdä kaikkia...



Porukka siis supistuu puoleen ihan pian... I will miss u! <3
Täällä on ollut vatsatautia liikkeellä ja perjantaina tunsin oloni melko heikoksi. Päivä kului siis aika pitkälti sängyn pohjalla. Oli kuitenkin helpottunut fiilis, kun finaalit on ohi!

Lauantaina oloni oli jo paljon parempi. Kahdentoista aikaan kaverini, Jordin haki mut katsomaan pähkinänsärkijä -esitystä, missä meidän kaveri, Ashley esiintyi. Tykkäsin showsta tosi paljon ja oli kivaa päästä viettämään aikaa kavereiden kanssa ja pois omasta sängystä. Mentiin vielä shown jälkeen Jordinin kanssa syömään tacobelliin.



Jordin, Ashley ja minä :) <3
Käytiin illalla vielä katsomassa elokuva Saving mr. Banks, mikä kertoi tarinan Walt Disneyn ja Maija Poppasen kirjoittajan yhteistyöstä ja tykkäsin siitä paljon.

Sunnuntaina lähdettiin taas heti aamupäivästä leffaan meidän hostveljen kanssa. Mentiin vihdoinkin katsomaan nälkäpelin toinen osa ja se oli myös tosi hyvä. Sää oli sunnuntaina lämmin ja aurinkoinen. Niin outoa, ylihuomenna on jouluaatto! Iltapäivällä kävin vielä hostvanhempieni kanssa vähän kiertelemässä kaupoissa, koska heidän piti vielä tehdä jouluostoksia. Tunsin taas sunnuntaina oloni melko heikoksi ja täytyy sanoa, että ei ole vaihtarille välttämättä kaikkein helpointa tämä joulun aika. Itseleni tämä on ensimmäinen joulu pois perheeni luota ja koska joulu on niin perejuhla, niin vähäsen on nyt koti-ikävä hiipinyt mieleeni. Koitan kuitenkin nauttia joulustani täällä, sillä varmasti jälkeenpäin kaduttaa jos tuhlaan sen murehtimiseen. Tuntuu kuitenkin melkeen helpotukselta sitten, kun joulu on ohi...

Ensi viikolla lähdetään torstaina tai perjantaina Las Vegasiin ja todennäköisesti postailen joulusta jo ennen sitä ja koko matkastamme Vegasiin sitten ensi vuoden puolella, saapi nähdä... :)

Hyvää Joulua kaikille!  <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti