sunnuntai 5. tammikuuta 2014

5 kuukautta takana USAssa

Moikka,

Nyt kirjoittelen vielä viimeisistä lomapäivistä, ennen kuin koulu alkaa. Maanantaina on siis aika palata taas koulun penkille... Tuntuu tosi tylsältä mennä takaisin kouluun niin ihanan loman jälkeen.

Kun palattiin Las Vegasista torstaina, niin Ludi siis lähti perjantaina. Lähdettiin viiden aikoihin lentokentälle ja siinä sitä sitten mentiin. Tuli heti ikävä, koska hän ehti asua kanssamme melko pitkään ja ehdimme tulla tosi läheisiksi Mimin ja Ludin kanssa.

Ludin tekemä snap chat hänen lähtönsä jälkeen :) Miss and love you so much!
Perjantaina mentiin päiväksi kauppakeskukseen shoppailemaan ja leffaan. Ostin ihanimman hupparin ikinä Victoria's secret Pinkin salesta. Se oli normaalisti 80 dollaria, mutta nyt vaan 50 ja se on ihana! Sain myös farkut Forever21:sta 8 dollarilla. Ihan hyvät alennusmyynnit on heti tässä alkuvuodesta.

Pure love <3
Lauantaina mentiin Denisen ja Marian hostperheen luokse, koska Deniselle järjestettiin pienimuotoinen läksiäis barberque. Siellä meni koko ilta.

Denise antoi mulle tämän kuvan muistoksi. Toisella puolella oli ihana teksti. Thank you! :)
Denisen siis piti lähteä sunnuntaina, joten Mimi ja Hyerim, joka asuu väliaikaisesti meillä, lähtivät häntä saattamaan aamusta. Autossa ei ollut enempää tilaa, joten jäin itsekseni kotiin ja hyvä niin koska mulla oli ihan hirveästi sivuja luettavana kirjassa, joka pitää olla luettuna maanantaina... Kuitenkin, Denisellä ei ollut passia mukana lentokentällä väärinkäsityken takia, joten hän missasi lentonsa juuri ja juuri. Hän sai passinsa niin viime tingaan, että juoksi portille, mutta sen verran myöhässä, että portti oli suljettu, vaikka lentokone oli vielä siellä. Varmasti tiukka paikka kotiin lähtevälle vaihtarille... Hän sai kuitenkin uuden lennon ensi keskiviikolle, joten ainoana ongelmana on enää toinen matkalaukku, jonka he ehtivät checkata sisään ja joka on matkalla Utahiin.

5 kuukautta takana USAssa

Nyt on puolet vaihtarivuodesta takana. Huomenna kun koulu alkaa, niin meistä vaihtareista on siellä enää vaan alle puolet. Tulee tuntumaan todella tyhjältä, koska osa niin ihanista ihmisistä ovat lähteneet. Tarvitaan aikaa, jotta totutaan uuteen tilanteeseen, se on selvä. Kevät tulee varmasti olemaan siltä osin vielä mukavampi kuin syksy, koska meillä on niin paljon enemmän kaikkia lomia ja loppukeväästä vielä senioreiden aktiviteettejä, kuten matka Disneylandiin. Mun lukkari vaihtuu vain yhden tunnin osalta, sillä ensimmäinen tunti, economics vaihtuu civics -tuntiin, joka on lähinnä opiskelua USA:n hallinnosta. 

Syksyn lukukausi meni melko vauhdilla, täytyy myöntää. Kuitenkin on vielä pitkä kevät edessä, joten ei mulla vielä ole mitään paniikkia, että "apua, kohta tämä loppuu". On toisaalta ollut mielenkiintoista seurata vierestä, kun osa vaihtareista lähtevät kotiin, koska kaikkien reaktiot ovat ihan erilaisia. Kaikki kuitenkin sanovat, että tunne on todella outo ja ristiriitainen ja sitä on vaikea edes ymmärtää, että on oikeasti lähdössä. Mulla on jo hirveä ikävä lähteneitä kavereita, mutta silti olen iloinen, että itse saan vielä jatkaa tätä matkaa!

Ensi viikkoon! 
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti