maanantai 20. tammikuuta 2014

Tokan lukukauden homecoming week

Heips!

Nyt on jo toinen homecoming viikko takana, eikä meillä enää kolmatta olekaan. Tämän viikon pukeutumisteemat eivät mielestäni olleet yhtä hauskoja kuin viimeksi ja jotenkin tunnelma koko viikon aikana pukeutumisten ja homecoming juttujen osalta oli paljon laimeampi kuin syksyllä.

Maanantai oli greyon day, eli piti pukea vain yhtä väriä.
Saatiin päähänpisto Geraldinen kanssa ja päätettiin letittää meidän hiukset yhteen :)
Tiistai oli twin day! Twinning with Jordin! :) <3
Keskiviikon pukeutumisteemana oli "sport jerseys", torstaina oli western day, johon hyvin harva kunnolla pukeutui ja perjantaina oli perinteisesti koulun värit: green and gold.

Keskiviikko oli hyvin kiireinen päivä. Koulupäivän päätteeksi lähdettiin mun kaverin, Joshin kanssa katsomaan oikeudenkäyntiä, jotta saatiin civics pisteitä. Siellä oli tosi mielenkiintoinen juttu menossa. Kun astuttiin sisään, syytetty, joka oli n. 45 vuotias entinen poliisi, itki ja ihmetteli, "miten joku voisi edes puhua semmoisia juttuja hänen poikansa sukupuolielämästä". Miestä, joka itse toi tämän jutun oikeuteen, syytettiin hänen entisen tyttöystävänsä pahoinpitelystä, sillä hänellä on ollut mustelmia joulukuussa 2012, huhtikuussa 2013 ja kesäkuussa 2013, jolloin poliisi puuttui asiaan. Kuitenkin, hän vannoi olevansa syytön. Oikeudenkäynti kävi asioita läpi perinpohjaisesti ja siellä viettämämme tunti meni tosi nopeasti. 

Sieltä menimme Joshin talolle hetkeksi, kunnes haettiin myös Jordin mukaan ja lähdettiin San Joseen kokoukseen, jossa päätettiin, joko paikkakunnallemme perustetaan uusi koulu vai ei. Menimme sinnekin civics pisteiden takia. Istuimme siellä yli kolme tuntia, koska Josh sai mahdollisuuden minuutin puheenvuoroon, jota odottelimme ties kuinka kauan. Kokous oli äärettömän tylsä, mutta ainakin päivän civics pisteiden saldo oli hyvä, 20/50 pisteestä, jotka pitää suorittaa lukukauden aikana. Kotona olin kymmenen aikaan.

Torstaina menimme Geraldinen ja Mimin kanssa kampaajalle. Leikkasin vain huonot latvat pois ja sen lisäksi kampaajallani oli vapaa-aikaa, niin hän halusi kihartaa hiukseni.


Kampaajan jälkeen :)
Perjantaina meillä oli hivenen lyhyemmät tunnit ja semmoinen rally-tapahtuma koulussa, jossa lähinnä kerättiin school spirittiä illan peliin. Illalla oli homecoming game, joka oli koripallopeli ja meidän koulu sen kyllä hävisi, mutta oli tosi mielenkiintoinen peli. Sieltä mentiin kavereiden kanssa in-n-outtiin vielä jatkamaan iltaa ja sieltä meidän hostveli haki meidät kotiin.

Culinary -tunnilla tortilla espanola :)
Lenkkimaisemat :) Tällä viikolla on ollut taas erityisen lämmintä. Aamulla on kylmä ja päivällä lämpötila nousee noin 24:ään asteeseen. Yleensä tammikuu on kaikista sateisin kuukausi, mutta täällä sen kuin vaan odotellaan vuoden 2014 ensimmäisiä sadepisaroita.

Viikonloppu oli pidennetty, koska maanantaina ei ollut koulua. Lauantaina mulla ei mitään sen erityisempää tekemistä ollut. Viestittelin siskon kanssa, lenkkeilin ja luin. Löysin nimittäin täältä kirjahyllystä Pippi Longstocking -kirjan, hehe. :)

Sunnuntaina menin aamupäivällä mun kaverin, Jordinin kanssa salille zumbaamaan. Oli hauskaa ja sieltä mentiin lounaalle in-n-outtiin, täällä todella suosittuun hampurilaispaikkaan, joka on kyllä valovuoden parempi kuin esimerkiksi McDonald's. Sieltä Jordin heitti mut kotiin ja pestiin meidän neljä autoa Mimin ja hostveljen, Stevenin kanssa. Oli ihana ilma taas ja meni vähäsen vesisodaksi se meidän autojen peseminen. Sitten heti sen jälkeen lähdin Jordinille katsomaan jalkapallopeliä, jossa San Francisco pelasi Seattlea vastaan ja voittaja meni NFL:än finaaliin. Valitettavasti SF hävisi, joten superbowl jäi haaveeksi. Oli tosi hauska ilta Jordinin ja yhden toisen kaverin, Morganin kanssa. Katseltiin peliä, juteltiin, naposteltiin, syötiin valkosipulileipää ja kanansiipiä, sekä banaanileipää jälkkäriksi, namnam. Kotona olin kahdeksan jälkeen.

Yhden San Franciscon pelaajan koira tuli myös viettämään iltaa meidän kanssa. Se koira oli tosi cool :D
Morganin ja Jordinin kanssa :)
Maanantaina meillä ei ollut koulua, JEE! Lähdettiin mun hostveljen kanssa kaksistaan tunnin ajomatkan päähän Montereyn akvaarioon. Se oli iso paikka ja siellä vierähtikin mukavasti koko päivä. Nähtiin esim. monenlaisia haita, saukkoja, tonnikaloja ja pigniivien ruokintaa. Siellä oli myös auditorio, johon mentiin katsomaan pari lyhyt "elokuvaa".


Itse pelkään haita, mutta akvaarion esityksessä kerrottiin, että enemmän ihmisiä USA:ssa kuolee  vuodessa siihen, että välipalaautomaatti kaatuu heidän päälleen, kuin hain hyökkäykseen. Lisäksi on kuulemma 17 kertaa todennäköisempää joutua salaman iskun kohteeksi... Pitää alkaa olla varuillaan.
Akvaario ulkoota. Merellä saattoi nähdä valaita ja vaikka mitä muita eläimiä.



Betty-pigniivi :)
Kun oltiin kierrelty tarpeeksi akvaariossa, niin mentiin viellä vähän kiertelemään kaunista Montereyn aluetta, kunnes lähdettiin kotiin. Oli kiva "laatuaikaa hosveljen kanssa" -päivä! :)





Kalifornia <3

Huomenna jatketaan taas arjen merkeissä!
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti