sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

'Merican style

Moikka,

Arkiviikko vierähti mitä tavallisimmissa merkeissä. Joka päivä oli yleisurheilutreenit ja torstaina oli "meet" eli kilpailu toista koulua vastaan. Oli kiva päästä parantelemaan tuloksia viimeviikolta ja varsinkin kolmiloikan 40 cm parannus tuntui tosi hyvältä. Osallistujia meetissä ei ollut lajikohtaisesti kovin paljoa, van neljä pituushyppääjää ja kaksi kolmiloikkaajaa, eli yksi toinen tyttö meidän koulusta. Noiden pienten kisojen tarkoitus ei ole oikeastaan kisata ketään vastaan, paitsi itseään ja vaikka sijoittuukin ensimmäiselle sijalle, niin ei siitä oikeastaan mitään saa. Todelliset kilpailut alkavat vasta kun päästään liigan finaaleihin, eli kauden lopussa. Sen lisäksi meillä on "invitational" -kisoja, joissa on enemmän osallistujia, esimerkiksi viime viikon meet.

Fashion tunnilla tein tällä viikolla mekon ylijäämä kankaasta, minkä löysin luokan suppeista varastoista, ilman muottia. Oli kivaa päästä soveltamaan ja käyttämään opittuja taitoja luovasti. Tein kaikien ihan itse, sillä en halunnut opettajan auttavan, sillä halusin pitää projektini niin "piilossa" kuin mahdollista, koska en tehnyt mitään niin kuin olisi pitänyt, vaan tein kaiken omalla tavallani. Valmiiksi mekon sain vajaassa kolmessa tunnissa, tulos oli hyvä ja sitten näytin sen opettajalleni, joka oli ihan ihmeissään, haha.

Oli vaikea ottaa kuva, mutta ehkäpä myöhemmin sen käytössä tulee parempia kuvia :)
Lauantaina kello yhdeltätoista alkoi Blossomin synttärijuhlat. Blossom on siis meidän perheen koira ja nyt selventääkseni tilanteen, monille amerikkalaisille niiden lemmikit ovat kuin ihmisiä ja todella lellittyjä! :D Blossomin juhliin tuli pari vierasta, jotka toivat lahjoja. Ensin syötiin kasviksia ja sipsejä alkupalaksi hyvän dipin kanssa, kunnes mentiin ruokapöytään, jossa Blossom istui meidän kanssamme. Sivistynyt koira se on, se on kyllä myönnettävä! Siinä se istui meidän kanssamme ja nautti huomiosta. Söimme hampurilaisia, Blossom sai tietysti omansa ilman sämpylää ja jälkiruuaksi söimme koira-ystävällisiä cupcakeja, jotka Julianna oli tehnyt. Se oli kyllä outoa, kun söimme samaa ruokaa koirien kanssa, mutta hyvää oli ja siitä kiitos Juliannalle!

Cupcaket olivat hunajalla makeutettuja, banaanitäytteisiä ja peanutbutter creamcheese kuorrutteisia :)
2-v synttärisankari 
Minä ja meidän toinen puppy, Willow, joka täyttää vuoden vasta toukokuussa :)
Mom, Julianna, Blossom ja Willow

Blossomin lahjoja… Itse annoin itsetehdyn kangaskassin oikeassa reunassa, johon kirjailin Blossomin nimen :)

Synttärilaulu! Blossom on siis Juliannan koira.
… ja lahjojen avaaminen
Juhlien aikaan meille tuli myös meidän mehiläisten hoitajat ja Steven auttoi heitä. Itse napsin pari kuvaa, mutta en kyllä kauemmin halunnut sitä touhua jäädä seuraamaan läheltä. Kohta alamme saamaan enemmän hunajaa omasta takaa. :)




Steven auttamassa
Lauantai-illalla haettiin ruokaa Troyn kanssa meksikolaisesta ravintolassa ja sen jälkeen vietettiin ilta leffoja katsellessa ja keksejä leipoessa.

Sunnuntaina aamupäivä kului Geraldinen kanssa hengaillessa, sillä hän oli meillä yökylässä Mimin kaverina. Skypetettiin myös viime lukukauden vaihtarille Deniselle ja sitten kun Geraldine lähti, viestittelin siskolleni Suomeen. Iltapäivällä kävin lenkillä ihanassa auringonpaisteessa, kun täällä alkavat ilmat mukavasti lämpenemään. Samalla pulahdin ensimmäistä kertaa meidän uima-altaassa tänä vuonna. Illalla mentiin Jordinin kanssa froyolle ja leffaan katsomaan "12 years a slave." Leffa oli todella väkivaltainen, mutta mielenkiintoinen ja opettavainen. Sitten olikin jo kiva viikonloppu pulkassa.



Ensi viikolla täällä luvassa taas normaali arkiviikko. Springbreakia odotellessa… :)
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti