sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Treeniä, treeniä!

Moi,

Maanantaisin track and field harjoituksissa kerrataan aina viime viikon meet, eli kisa. Siellä käydään läpi kaikkien rikotut PR:ät eli personal recordid ja niin edelleen. Sen lisäksi valitaan aina viikon urheilija ja mut valittiin tällä viikolla, koska tein PR:n viimeviikon meetissä sekä kolmiloikassa että pituushypyssä ja olen muutenkin aina täysillä mukana harjoituksissa, jeejee! Sen lisäksi valmentaja sanoi puheessaan, että koska olen hyppääjä, niin mun sukunimikin on täydellinen hyppääjälle, "hop u", kuten se täällä lausutaan, haha! :D Sain siis ison pussillisen minttukarkkeja ja sen lisäksi jokainen, joka tekee PR:n saa aina Reeses peanut butter konvehtin.

Tiistaina oli taas hullujen mäkivetojen aika harjoituksissa… Tuntuupahan aina hyvältä jälkeenpäin. Tehdään aina ensin kolme 200m sprinttiä ylämäkeen koko teamin kanssa ja sen jälkeen saa itse säädellä mitä haluaa siihen päälle tehdä. Aikaa on tunti. Yleensä, kuten tälläkin kerralla tehtiin kavereiden kanssa sprinttejä 200m, 300m, 400m, 400m, 300m ja vielä 200m ja siinä se tunti onkin aina mukavasti vierähtänyt.

Keskiviikkona meillä oli valokuvaus harjoituksissa, sen jälkeen harjoitus, jonka jälkeen menimme lähes koko joukkue yhden joukkuelaisemme luokse pasta illalliselle. Tarjolla oli hyvää pasta carbonaraa, valkosipulileipää, kanasalaattia ja jälkiruuaksi ihanat kerros suklaakeksit. Tällainen pasta illallinen on joukkueen jokavuotinen rutiini. Saatiin myös meidän uudet track and field hupparit ja t-paidat!


Torstaina oli jälleen kerran meet, eli kisa toista koulua vastaan. On tosi kiva mennä kisailemaan kolmiloikassa ja pituushypyssä, kun tulokset paranevat näin alkuvaiheessa melko paljon ja koko ajan. Ei tarvitse olla pettynyt, mikä on suorastaan ihanaa ja kun saan sen fiiliksen, että voitan itseni, niin muistan miksi ikinä halusinkaan harrastaa kilpaurheilua. En edes jännitä kisoja, koska yritiksiä on neljä, mukana on vaan semmoinen kiva pieni paine, joka antaa lisää tehoa hyppyyn. Näin sen kuuluisikin olla: olen tosi motivoitunut parantamaan tulostani, koska tykkään treenata kovaa.

Perjantaina kuvina:

Culinary tunnilla tehtiin sushia, joka oli naminami hyvää!
Mun sveitsiläinen kaksonen <3 Love u!
Lauantaina lähdettiin aamupäivällä Troyn kanssa kohti Santa Cruzia. Ajomatka kesti noin tunnin ja oli kiva päästä avoauton kyydissä, kun niitä ei kovin paljoa Suomessa ole. Perillä mentiin ensin Santa Cruzin down towniin syömään baagelit. Se oli joku Troyn ihan lempparipaikka ja hyvää oli!

Baageli cream cheesellä, mansikkahillolla ja cashew pähkinöillä... Ihmeellisen kuuloinen, mutta tosi hyvä yhdistelmä.
Sieltä suunnattiin board walkille, mikä on siis huvipuisto rannalla. Olen kerran ollut siellä aikaisemminkin, se oli mun ensimmäinen koko päivä Kaliforniassa. Tykkään siitä paikasta tosi paljon. Siellä huvipuistolaitteet eivät ole kaikista parhaimpia tai hurjimpia, mutta tunnelma siellä on jotenkin ihan omanlaisensa, semmoinen rento lomafiilis. Huvipuisto on täynnä kaikenlaisia rantakauppoja, joissa myydään värikkäitä vaatteita, sekä kioskeja, joista voi ostaa mitä erikoisempia herkkuja. Päivä oli tosi kiva, ilma oli tosi lämmin ja huvipuistossa viivyttiin noin kuusi tuntia laitteita kierrellen. Käytiin myös pelihallissa pelaamassa ilmakiekkoa ja mentiin myös megazoneen, jossa olin kyllä ihan surkea, haha! Puisto sulkeutui kuuden aikoihin.

Giant dipper on mun mielestä paikan paras laite, joka on USAn viidenneksi vanhin vuoristorata.





Käytiin rannalla kokeilemassa merivettä, mutta se oli kyllä ihan jäätävän tuntuista...


Rannalta suunnattiin taas down towniin. En ole kyllä ikinä nähnyt niin montaa autoa samaan aikaan etsimässä parkkipaikkaa. Kiertelimme pienessä keskustassa tunnin, ennen kuin vihdoin löysimme parkkipaikan. En ole kyllä ikinä ollut niin iloinen yhdestä parkkipaikasta, sen löytäminen oli niin mahdotonta! Mentiin syömään Pizza My Heartiin, joka on kuuluisa pizzapaikka täällä ja se kinkkuananaspizza olikin pizzaksi todella hyvää. Sieltä hypättiin taas autoon ja lähdettiin vielä jäätelölle paikkaan, missä jäätelömakuja oli ties kuinka monta!  Yli 70 makua antoivat valinnan vaikeuksia…

Pizza My Heartin kunnon tarjous on, että mikä tahansa siivu pizzaa ja t-paita 7 dollarilla, joten oli pakko ostaa myös tommonen kivan värinen t-paita!
Valitsin kahta makua- Caramel jäätelö oreon palasilla ja toffee pyörteillä ja minttu-oreo jäätelö!
Jäätelöpaikasta lähdettiin kotia kohti. Kotona olin puoli yhdentoista aikoihin.

Sunnuntai kului lähinnä puutarha hommissa ja läksyjen parissa. Lapioitiin aamupäivällä hostveljen kanssa multaa pari tuntia aamulla, kun piti lannoittaa kasveja. Huh, oli kuuma koska ulkona oli noin 27 astetta! Illalla syötiin sitten kotitekoista pizzaa.

Kyllä, aika menee hirvittävää vauhtia. Kaksi viikkoa kevätlomaan ja Los Angelesin matkaan ja Suomi, nähdään alle kolmessa kuukaudessa. Ensi viikko on taas normaali arkiviikko.

<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti