sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Trying this, doing that

Moikka,

Maanantaina oli St. Patrick's day. Sitä täälläkin juhlitaan, toisaalla enemmän ja toisaalla pienimuotoisemmin. Irlantilaiset ihmiset sitä eniten juhlii, mutta kyllä jokunen vihreä paita koulussa nähtiin. Perinteisesti kaikki, joilla ei ole päällä mitään vihreää, ovat alttiita nipistyksille päivän ajan. Illalla meidän perheemme päivällinen oli St. Patrick's daylle perinteinen "corned beef and cabbage", jota maistoin, mutta Mimin kanssa mentiin kuitenkin collegea käyvien Tannerin ja Katyn kanssa illalliselle, sillä heillä oli kouluprojekti, johon heidän tarvitsi haastatella ihmisiä, jotka ovat asuneet USA:ssa alle 10 vuotta. Mentiin Sonic -nimiseen ravintolaa, jossa siis tarjoilia tuo ruuan autoon rullaluistimilla. Oli hauska ilta ja meidän haastattelijat ovat kyllä ihan mahtavia tyyppejä!



Olihan se pakko saada kuva näin ainutlaatuisen tarjoilian kanssa :D
Muuten viikko vierähti normaaleissa merkeissä. Meillä oli torstaina taas meet ja tällä kertaa se oli meidän omalla kentällä. Missasin mun juoksun, koska olin väärässä paikassa väärään aikaan, hups. Kolmiloikassa tuli kuitenkin taas PR ja siitä olin iloinen!

Perjantaina sain vihdoin paketin kotoota, jonka matka tänne kesti noin kuukauden. Paketti sisälsi ihanan Angry Birds vihkon ja Profiles 3 englannin oppikirjan. Todellakin, aion täällä sen kurssin etänä suorittaa, saanpahan ainaskin jotain pientä tetyä Suomen koulun eteen! Kurssin parissa aloin sitten ahertaa perjantaina illalla ja samoin lauantai aamupäivä kului opiskelujen parissa. On se mukavaa, kun teksti tuntuu todella helpolta ja lukemisen voi vaan rullata lävitse. Ihanaa on tuntea tämmöinen edistyminen, vaikka jotkut britti englannin sanat ovet silti yhä vieraita…

Ja vihkon eka sivu oli motivoiva tsemppiviesti englannin opiskeluun mun siskolta  :P

Lauantaina iltapäivällä menin vapaaehtoisiin yleisurheilu harjoituksiin meidän koululle, jossa sai testata seiväshyppyä. Harjoitus kesti yli kaksi ja puoli tuntia ja kivaa oli! Seiväshyppy oli pelottavaa, varsinkin kun joinakin kertoina en antanut seiväälle tarpeeksi vauhtia ja sen sijaan, että se lennättäisi riman yli patjalle se kääntyykin takaisin ennen kun pystyy ylittämään riman. Mielenkiintoista oli kuitenkin testata ja hauskaa se oli, eli todellakin aion testata uudelleen!

Illalla mentiin Joshin ja Troyn kanssa leffaan katsomaan Divergent, joka on nyt justiinsa tullut leffoihin jokunen aika sitten. Tykkäsin tosi paljon siitä leffasta!

Sunnuntaina aamulla mun koordinaattori teki kuukausittaisen reportin, eli siis kyseli kaikkea, että miten on mennyt koulussa ja hostperheen kanssa ja niin edelleen ja tällä kertaa hän vei mut starbucksiin ja tarjosi juoman. Mun koordinaattori on Juliannan, eli mun hostsiskon hyvä kaveri ja tosi mukava tyyppi.

Uusi tuttavuus, Skinny cafe mocha, naminami! 
Kotiin palattuani lähdettiin Stevenin ja yhden kiinalaisen vaihtarin kanssa, jota en kovin hyvin kyllä tunne, puolisentoista tunnin ajomatkan päähän luontoretkelle katselemaan "elephant seals". Ne ovat siis semmoisia valtavia hylkeitä. Ajomatkan jälkeen syötiin mukaan pakattu picnic lounas, jonka jälkeen osallistuttiin opastetulle kierrokselle, joka alkoi 13.30 ja kesti pari tuntia.





Hylkeiden kutittamista :D

Brother! :)



Paikka oli siis Ano Nuevo state park
Kotona oltiin kuuden aikoihin ja syötiin illalliseksi Juliannan tekemää pizzaa taas. :) Jälleen kiva viikko ja viikonloppu pulkassa!

Ensi viikolla tiedossa kaksi track and field meettiä, springbreakin alku ja sunnuntaina lähtö LOS ANGELESIIN!!! Sen takia postailen ensiviikon yhteenvedon jo lauantaina! Viisi koulupäivää ja sitten mennään, jaksaa jaksaa...

<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti