sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Moi,

Täällä taas viikko rullasi rutiinin omaisesti. Työviikko kesti vain neljä päivää ja perjantaina ei ollut täälläkään koulua. Kuitenkin kivasti englannin opettaja ei päästä meitä tylsistymään ja saimme kevyet 53 kirjoitettua vastausta vaativaa kysymystä Frankenstein kirjaan liittyen ja sen lisäksi vielä toisen monisteen tehtäväksi.

Fashion tunneilla ollaan alettu harjoittelemaan muotinäytöstä, joka on toukokuun ensimmäisenä päivänä. Kun me mennään meidän koulun teatteriin sitä harjoittelemaan niin musta tuntuu kokoajan ihan kun olisin jossain jenkki leffassa haha! Fashion tunneilla myöskin valmistelin pyjamanhousut koko meidän Amerikan perheelle. Kuudet pöksyt tuli ommeltua! Ehkäpä pistän vielä kuvan myöhemmin, kun saadaan perheensä kanssa lomaileva Mimikin mukaan.

Perjantai tosiaankin kului läksyjen parissa. Oli ihana ilma, joten menin myös altaan reunalle ottamaan aurinkoa ja oli mulla myös yu harjoitukset aamupäivällä. Ilta kului kaverin kanssa leffaa katsoessa.

Lauantaina mulla oil track meet. Valmentajani tuli hakemaan mut meiltä seitsemän aikaan aamulla. Noin 45 minuutin ajomatkan päässä oleva meet alkoi omalta osaltani noin yhdeksältä kolmiloikalla. Samassa kisassa myös pituushyppäsin ja juoksin 300m aidat. Aidat mua vähäsen pelotti ennen starttia, koska sain mukavan haavan polveen keskiviikon harjituksissa, kun kaaduin kaksi kertaa aidoilla, hupsis! Sain hyviä tuloksia, joten päivä oli hyvä, kunnes oltiin lähdössä kotiin päin ja mun valmenajan auto hajosi. Soittamalla saatiin apua, oltiin siis yhä kisapaikalla. Vihdoin pääsin kotiin noin 11,5 tunnin reissun jälkeen. Sainpahan päivästä kivan rusketuksen. Odottamassa olevat tuoreet mansikat ja pääsiäiskarkit, jotka mun hostmom toi mulle olivat ihana kruunaus päivälle!

Triple jumping
Long jumping
300m hurdles
Nomnomnom!! Ihanat noi porkkanapussit haha :P
Sunnuntai olikin sitten varsinainen pääsiäispäivä ja sitä mentiin viettämään hostperheen sukulaisten luokse. Oli kiva taas nähdä joulusta ja muista perhejuhlista tuttuja ihmisiä. Ruokaa oli taas paljon tarjolla tietysti, koska tämähän on Amerikka!

Sister <3
Ehheh, pari tuntia yu harkoissa päivittäin auringossa… Saa nähä kuinka paljon pystyn vielä ruskettumaan :D

Alkupalat
Ja jälkiruuat :P
My American siblings <3
Ja tässä vielä pari kuvaa jotka löysin facebookista vaihtarien ryhmästä ja ne on mun mielestä hauskoaja:

When I see new exchange students getting ready for their exchange year...
Going to the beach after exchange year!
Huomennakaan ei ole koulua, eli neljäpäiväinen on seuraavakin viikko. :) Ensi viikkoon!
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti