sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikko täynnä vaikka mitä!

Heips,

Kuten lupasin, tämän postauksen aloitankin viime viikonlopusta. 

Lauantaina lähdettiin aamulla kahdeksalta kavereiden kanssa Color Me Rad -tapahtumaan. Kyseessä oli siis "color run", mikä aloitetaan valkoisella t-paidalla ja lenkin aikana päällemme heiteltiin semmoista värijauhoa, joka värjäsi kaiken totaalisesti! Taoahtuma järjestettiin Great American alueella. 5km lenkin jälkeen lavalla järjestettiin kaiken näköisiä kilpailuja ja jäätiin sinne niitä katselemaan hetkeksi, jonka lisäksi huiskittiin värejä toistemme päälle. 

Meidän porukassa mun lisäksi Josh, Troy, Christine ja hänen siskonsa! Before...

… After :P





Tapahtuman jälkeen mentiin Joshin ja Troyn kanssa Great American huvipuistoon. Paikka oli mulle syksystä tuttu ja tällä kertaa puisto sulkeutui kahdeksalta, eli ihan loppuun asti siellä viihdyttiin. Kivasti oltiin ihan kauhean näköisiä värien jäljiltä ainakin aluksi! Täytyy kuitenkin sanoa, että ihan hirveästi oli laitteissa ongalmia näin kauden alussa, kun vähintään kolme kertaa jouduttiin lähtemään jonotuksen jälkeen muualle teknisten ongelmien takia...

Illalla uskallauduttiin Troyn kanssa tämmöseen sky flyer juttuun, joka ei siis ole mikään hintaan kuuluva laite, vaan siitä joutui extraa maksamaan. Tornilla oli siis korkeutta noin 45 metriä ja sieltä meidät valjaissa narun varassa tiputettiin liitelemään. Se oli kauhea fiilis kun meidät hinattiin sinne ylös ja se meni vaan koko ajan korkeammalle ja tuntui kuin se ei ikinä loppuisi. Sitten työntekijät huusivat että valmiina ja yksi kaksi kolme ja siinä sitä sitten mentiin! Oli sairaan siistiä, vaikka mua jännittikin ihan hirveästi!
Jotkut muut siellä liitelemässä!
Let's go!
Puiston sulkeutumisen jälkeen mentiin vielä San Joseen syömään crepes, nomnom! Sieltä lähdettiin ajelemaan kotia kohti ja kotona olin puoli yhdentoista aikoihin. Jälleen yksi ihana päivä takana päin.

Nomnom! :P
Sunnuntaina tein paljon läksyjä ja englannin kokeen, jonka tein Suomen koulua varten. Menin myös jälleen testaamaan seiväshyppyä ja meitä oli harjoituksissa vaan kolme, joten päästiin paljon hyppäilemään ja kivaa oli!

Maanantaina oli aika palata koulun penkille ja tosi tahmealta tuntui taas lomalta palaaminen. Kyseessä oli siis springbreakin jälkeinen maanantai ja oli kauhee kriisi käynnissä että kuinka vähän mulla enää on täällä aikaa, kun jotenkin olen aina ajatellut, että no, on meillä viellä se springbreakkin. Nyt ei oikeestaan ole enää mitään kunnon lomia jäljellä.

Viikko kuitenkin vierähti normaaleissa merkeissä ja rytmiin pääsin paremmin taas loppuviikkoa kohden. Ilmat olivat todella lämpimät ja harjoituksien aikana lämpötila on parhaimmillaan ja kohoaa sinne 30 asteen paikkeille, ah!

Torstaina meillä oli taas tavanomaisesti track meet. Sain oman parhaani kolmiloikassa ja testasin aitajuoksua ensimmäisen kerran. Kuitenkin, tulos hylättiin, koska 300m radalla mun radalta puuttui yksi aita! Ei ollut kauheen reilua se… Mentiin koulun ja track meetin jälkeen hakemaan ruokaa in-n-outista (Kalifornialainen hampurilaispaikka) ja sen jälkeen katsomaan meidän koulun talent show. Siellä oli hyviä esityksiä vaikkakin liikaa laulajia mielestäni ja kyllä huomaa tässäkin kulttuurieron, että yleisö on kannustavaa pikemmin kuin kritisoivaa. Esimerkiksi yksi stand up show oli tosi hauska.

Mun hostsisko Mimi lähti torstaina Los Angelesiin näkemään perhettään ja he matkustelevat koko ensi viikon ja tulevat sitten sitä seuraavalla viikolla tänne.

Perjantaina sain prom daten! Mun kaveri Shannon kutsui mut brunssilla hänen luokseen ja antoi kolme kirjekuorta. Niiden sisällä oli kortteja. Ensimmäisen kirjekuoren kortti sanoi, että tulen saamaan vihjeitä koko päivän ajan. Toinen kortti sanoi: "American tradition?" Kolmannessa luki: "fancy fancy fancy"… Sitten lounaalla hän antoi mulle seuraavat kolme kirjekuorta joissa oli taas kortit ja joista ensimmäisessä luki, että "16 ihmistä samassa autossa", toinen sanoi: "Ja pieni illallinen" ja seuraavassa luki: "It's a prom!" Sitten koulun jälkeen sain viimeisen kuoren, missä oli Troyn nimi ja numero ja soittopyyntö ja sitten soitin hänelle ja tietysti vastasin myöntävästi. Hän ei siis itse ollut koulussa kyseisenä päivänä ja siten Shannon hoiti osansa ja hän on siis molempien meidän kaveri, ja on niin ikään track teamissa. Promiin on nyt vajaa kuukausi ja siitä tulee kivaa! :)


Koulun ja track harjoitusten jälkeen lähdettiin mun momin ja siskon Juliannan kanssa Morro bay beachille. Matkan tarkoituksena oli saada lisää hostperheitä tältä alueelta lauantaina kaupungilla järjestettävässä lasten tapahtumassa. Pysähdyttiin costcossa hakemassa ruokaa ja ajomatka kesti semmoiset vajaa kolme tuntia. Perillä oltiin puoli kymmenen aikaa ja kaikki olimme tosi väsyneitä, joten mentiin hotellilla vaan nukkumaan.

Lauantaina herättiin seitsemältä ja nopean aamiaisen jälkeen lähdettiin kaupungille pystyttämään meidän katos valmiiksi tapahtumaan. Haettiin kahvit paikallisesta kahvikaupasta ja siinä sitä sitten kymmeneltä viiden tunnin urakka alooitettiin. Voi sitä huomion määrää vaihtarina! Paljon oli kysymyksiin vastattava ja kerrottavaa vuodesta ja niin siistiltähän tää kuulostaa ja sitä se onkin että taitaisi olla toisen vaihtarivuoden paikka jos se vain mahdollista olisi, hahah. Meidän katoksessa pienet lapset pystyivät tehdä rannekoruja samalla kun me juteltiin vanhemmille. 

Tapahtuman jälkeen mentiin alueella asuvien hostsukulaisten kanssa syömään ja sen jälkeen shoppailemaan. Löysin iiiihania vaatteita. Viimeinkin puoli seitsemän jälkeen lähdettiin kotiinpäin ajelemaan. Kotona oltiin yhdeksän jälkeen. 

Julianna teki rannekorut mulle ja momille ja mä tein rannekorun Juliannalle! <3
Tapahtumasta

Pismo beachin alue oli hyvin idyllinen ja siisti. Voisin varmaan koko elämäni kierrellä näitä pieniä ihania alueita Kaliforniassa, olen todella ihastunut näihin pieniin paikkoihin täällä!

Ja perus Kalifornian maisema… 
… Ja ne ihanimmat auringonlaskut <3
… Ja parhaat shoppailumahdollisuudet!! Tuo oranssi paita on kuvattu takaa päin. Valmiina kesään!
Sunnuntaina oli jälleen aikainen herätys. Tällä kertaa kello oli soimassa 6.35 ja mun hostisä heitti mut koululle juoksutapahtumaan. Menin mun Shannonin kanssa juoksemaan 10 kilometrin racen. Juoksumme alkoi vasta yhdeksältä mutta paikalla piti olla rekisteröitymässä jo hyvissä ajoin. Juoksin 10km ajassa 52.17, joka on yllättävän hyvä näin vaihtovuoden loppuaikaa ajatellen, haha. Juoksun jälkeen saatiin ilmaista Jamba juicea ja jäätiin odottelemaan tuloksia. Olin sarjassani, joka oli 13-18 vuotiaat tytöt kolmas, joten sain myös mitalin! Shannon hoiti kullan kotiin. En tiedä kuinka monta osallistujaa oli, ei varmaankaan kovin montaa nuorta tyttöä, vaikka juoksijoita kaikkiaan oli melko mukava määrä. 
Before the race… :) 
And happy girls after the race!
Iltapäivällä kävin mun momin ja Juliannan kanssa shoppailemassa, koska Julianna tarvitsi puvun ja mä sovittelin Prom mekkoja. Löysin yhden kivan, tumman sinisen jonka varasin itselleni, jos sen sitten haluan. Ilta meni kotitöiden, blogin ja läksyjen parissa.

Siinä taas kokonainen viikko vierähti! Ensi viikolla on neljän päivän kouluviikko ja sitten neljä päivää lomaa koulusta viikonloppu mukaan lukien kuiteskin. Toivotaan, että ensi viikko on yhtä kiva kuin tämäkin viikko!

<3- Katja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti