sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Prom!! (and the rest of the week)

Moikka,

Tälläkin viikolla oli taas paljon tekemistä ja viikko huipentui lauantaina järjestettyyn Promiin! Ensin vähän kuvia tältä viikolta:




Keskiviikkona ja perjantaina meillä oli molempina päivinä track meet. Se oli siis kaksipäiväinen kisa, koska se oli suurempi juttu kuin vain normaali meet. Kahdeksan koulua osallistui ja kisa järjestettiin meidän kentällä. Kyseessä oli siis WVALs eli West Valley League Finals. Jotta pääsisi seuraaviin finaaleihin piti olla neljän parhaan urheilijan joukossa omassa lajissaan. Olin kolmiloikassa toka ja pituushypyssä kolmas, joten matka jatkuu ensi viikon finaaleihin. Sen sijaan 400m juoksussa en kyennyt kärkinelikkoon. Kivaa päästä vielä treenaamaan ja kisaamaan, koska yleisurheilu on tosi hauskaa kyllä.

Lauantaina oli sitten PROM! Aamupäivällä valmistelin kynnet valmiiksi ja käytiin kiertelemässä kauppoja momin, Juliannan ja Mimin kanssa. Katseltiin rannekoruja ja käytin ruokaostoksilla, kunnes kiirehdittiin kampaajalle, missä mulla oli aika kello 14. Se oli puoli tuntia myöhässä, mutta saatiin mun meikit ja kampauks valmiiksi tunnissa, joten mulle jäi aikaa pukea mekko ja tehdä muut valmistelut noin 15 minuuttia.
Yayy! Oli kivaa saada meikit ja kampaus tehtyä kampaajalla. Ennen en ole ikinä niitä ammattilaisella käynyt laittamassa. 
Sitten neljän jälkeen Troy tuli meille äitinsä kanssa ja vaihdettiin butonniere ja corsage eli semmoset perinteiset kukkajutut ja sen jälkeen otettiin kuvia meillä.





Meiltä jatkettiin matkaa meidän kaverin, Ashleyn talolle, jossa otettiin lisää kuvia. Meitä oli paikalla kolme paria, eli meidän lisäksi Ashley ja hänen datensa ja Josh ja hänen datensa. Kumpikaan heistä ei ole samassa koulussa meidän kanssa. 





Sitten syötiin illallista Ashleyn talolla. Oli tosi hyvää, pihvit ja hummerit ja kaikki! En ollut koskaan ennen syönyt hummeria ja olihan se hyvää!



Ashleyn talolta limusiini tuli hakemaan meidät kuudelta. Oli tosi siistiä päästä limusiiniin haha! Sehän tuntui ihan kun ois taas jossain Amerikkalaisessa elokuvassa ollut.


Tultiin perille San Josen kaupungintalolle hyvissä ajoin ennen kuin tanssi alkoi seitsemältä. Prom oli kyllä kaikista koulutansseista ehdottomasti paras. Kaikki olivat niin kauniina ja oli tosi kiva ilta! Vaikka en ole vielä Wanhoja tanssinut Suomessa niin voin jo kertoa, että ihan erilainen kokemus, elikkä se on ihan vaan vapaata tanssia ja hauskanpitoa, ei ole mitään koreografioita tai yleisöä, niinkuin kaikki tanssit täällä. Promissa kulkivat tarjoilijat ympäri tilaa tarjoilemassa pieniä suupaloja ja se oli vaan tosi siistiä!



Limusiini haki meidät kaupungintalolta kymmenen jälken, kun tapahtuma loppui. Mentiin takaisin Ashleyn talolle ja istuskeltiin nuotion ääressä, paistettiin s'moreja ja syötiin suklaadipattuja mansikoita samalla porukalla kuin lähdettiinkin. Sitten Troy heitti mut kotiin ja kotiin tulin siis yhden aikoihin. 

Nomnom!
Oli niin siistiä päästä kokemaan Amerikkalainen Prom! Kaikki oli jotenkin niin viimeisenpäälle laitettua ja hienostunutta. Tämä oli yksi parhaista päivistä mun vaihtovuodesta.

Sunnuntaina oli äitienpäivä. Sitä juhlittiin ensin Juliannan tekemällä aamiaisella. Olin tosi väsynyt päivän ja sen takia en mitään sen ihmeellisempää tehnytkään. Autoin ruuanlaitossa ja tein omat kotityöt. Illalla meillä oli iso kiinalainen illallinen, mikä oli momin toive ja sitten annettiin lahjat. Itse olin tehnyt tyynyn fashion tunnilla ja Julianna ja Omar valmistelivat hänelle videon, jossa oli lähes jokaiselta meidän perheen vaihtarilta pätkä ja mekin siis semmoiset nauhoitettiin päivällä. Se oli tosi kiva katsella niitä illalla, kun videosta tuli noin 20 minuuttia pitkä ja aiheena oli "why do I love mom."

Our Mothers' Day's breakfast :P
Sinne meni sekin viikko! Noin neljä ja puoli viikkoa jäljellä Kaliforniassa. Let's make the best of it!!
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti