sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Viimeinen track and field viikko!

Moikka,

Tällä viikolla alkuviikosta mentiin aina joka päivä koulun jälkeen toiselle koululle harjoittelemaan yleisurheilua, koska meidän koulun kentällä alkoi niin sanottu remontti. Torstaina meillä oli taas taas track meet, joka olikin sitten viimeinen meet mulle. Oli kiva päättää kausi omaan parhaaseen molemmissa lajeissani, kolmiloikassa ja pituushypyssä. Kuitenkin taso oli sen verran kova, että ei tämä yhden kauden track and field harjoittelu pystynyt kantamaan seuraaviin finaaleihin, CCS -kisoihin.

Perjantaina mun hostäiti ja -sisko lähtivät Floridaan, joten tulin tänne Troyn perheeseen asumaan. Mentiin perjantai-iltana sushille ja katseltiin leffoja ja lauantaina lähinnä vaan katseltiin vanhoja kuvia, käytiin uimassa ja illalla katseltiin leffaa ja tehtiin keksejä. Tuli tosi tervetullut olo kyllä ja oli tosi ihanaa, kun Troyn äiti toi mulle peiton keskellä yötä, jottei mulle vaan tulis kylmä! :)

Sunnuntaina aamulla saatiin aamiaiseksi starbucksia ja bageleita, kunnes lähdettiin melomaan kajaakeilla Troyn kanssa. Oli todella tuulista, mikä teki siitä hankalaa takaisin tullessa ja ei muutenkaan mennyt kaikki ihan putkeen kun mun puhelin lakkasi toimimasta, housut olivat läpimärät, koska varusteet vuotivat ja melkeen eksyttiin ja juututtiin liikenteeseen kotiin tullessa minkä lisäksi molempien kännykät olivat out. Asenteestahan se kaikki on kiinni, joten ei lannistuttu vaan tultiin kotiin, syötiin päivällinen, tehtiin läksyt ja sitten leffailta ja suklaafondue päättivät kivan viikon.





Kukat ja kaikki olivat valmiina huoneessani :)
Ensi viikkoon!
<3- Katja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti