maanantai 26. toukokuuta 2014

Viimeinen normaali kouluviikko

Moikka!

Viime viikolla viikolla tuntui himean oudlta aina koulun jälkeen, kun ei ole ollut enää yleisurheiluharjoituksia. Nyt oli sitten viimeinen normaali kouluviikko, koska tällä viikolla on maanantaina vapaata memorial dayn takia ja perjantaina alkaa senioreiden finaalit. Siksi tämä postaus hitusen myöhästyikin, jotta sain kirjoitettua koko kolmesta vapaapäivästä kerralla.

Maanantain, tiistain ja keskiviikon olin vielä Troyn perheessä, kunnes tulin kotiin keskiviikkoiltana, kun mom ja Julianna palasiva Floridasta. Maanantai oli vaan ihan normaali koulupäivä ja katseltiin vaan leffoja koulun jälkeen. Tiistaina meillä oli lyhyt koulupäivä, joten käytiin kaveriporukalla lounaalla koulun jälkeen, kun päästiin koulusta jo puolen päivän aikoihin. Sitten katseltiin leffoja ja llalla käytiin uimassa.

Keskiviikkona aamulla meillä oli senior breakfast, mutta koska se ei ollut mikään kauhean houkuttelevan näköinen, niin mentiin starbucksiin aamiaiselle. Illalla meillä oli track banquet, jossa jaettiin kaikki diplomit ja muut ja syötiin illallinen kauden päätyttyä. Kaikki seniorit saivat myös semmoiset taulut, missä oli itsestänsä kuvia kaudelta. Oli haikeaa miettiä, että tässä se kausi nyt oli enkä tule enää näkemään noita kaikkia ihmisiä tai valmentajia koskaan. Yleisurheilu oli tosi hauskaa, vielä hauskempaa ja monipuolisempaa kuin cross country, mitä syksyllä harrastin. Sitten illalla banquetin jälkeen menin takaisin kotiin.

Torstaina sain uuden puhelimen, mitä lähdin hostveljen, Stevenin kanssa hankkimaan koulun jälkeen. Se on keltainen 5c ja se on ihana! Mun vanha kännykkä ei enää toiminut, kun se kastu, vaikkaikin vaan vähäsen, mutta merivedessä.

Perjantaina mentiin illalla leffaan Troyn kanssa. mentiin katsomaan Neighbors, joka oli kyllä hauska leffa.

Lauantaina sen sijaan katsottiin päivällä leffa Troyn kotona ja mentiin semmoiseen katutapahtumaan, missä oli kaikkia putiikkeja ja vähän huvipuistolaitteita ja muita. Siellä syötiin ja sitten mentiin meidän koululle katsomaan teatteri-esitystä: kaunokainen ja hirviö. Se oli todella hyvä show, niin hieno, että vaikea vieläkään uskoa, että koulun varoilla pystytään luomaan noin hienot lavasteet ja muut. Shown jälkeen menin kotiin, eli ennen yhtätoista. Skypetin myös lauantaina ensimmäistä kertaa koko vuoden aikana kotiin, mun siskolle aamupäivällä! Se oli tosi outoa, ensin tuntui, että oli tosi vaikea saada sanoja ulos suusta, mutta kyllähän se siitä rupesi sitten rullailemaan se suomi! Oli kivaa nähdä sisko siellä ruudun takana ja kuulla hänen äänensä! :)

Weird...


 Skypetin myös lauantaina ensimmäistä kertaa koko vuoden aikana kotiin, mun siskolle aamupäivällä! Se oli tosi outoa, ensin tuntui, että oli tosi vaikea saada sanoja ulos suusta, mutta kyllähän se siitä rupesi sitten rullailemaan se suomi! Oli kivaa nähdä sisko siellä ruudun takana ja kuulla hänen äänensä! :)

Sunnuntaina aamupäivän olin vaan kotona, mutta iltapäivästä hengailin taas Troyn kanssa ja menttin ruokakauppaan ja päädyttiin kokkaamaan makaroonilaatikkoa ja mustikkapiirakkaa! Oli vähän amerikkalainen versio cheddar juustolla ja kaikkea, mutta kyllä se ihan oikealta maistui haha. Mustikkapiirakka sen sijaan vähän lössähti… Illalla katsottiin vielä leffa ja kun tulin myöhemmin kotiin, niin meijän vaihtarikaverit, Maria ja Geraldine olivat Mimin seurana meillä yökylässä.


Lähdettiin maanantaina aamulla meidän momin suklaahippu pannukakku aamiaisen jälkeen kohti San Franciscoa. Autokyydin ja junamatkan jälkeen olimme aamupäivällä yhdentoista aikaan perillä kaupungissa. Mentiin ensin Starbucksiin, kunnes suunnistettiin Pier 39:lle. Ilma oli todella hyvä, niinkuin kuvistakin pystyy päätellä.




Pier 39
It's all about me. Hahah

Kun oltiin tarpeeksi kierrelty matkamuistokauppoja ja nautittu ihaasta säästä Pier 39:lla, otettiin taksi Union Squarelle. Itse tykkään tosi paljon Pier 39:sta, vaikka se onnkin yleensä melko ruuhkainen paikka, mutta se on jotenkin todella idyllinen ja hyvän ilmapiirin omaava paikka.



Ensin käytiin parissa kaupassa, kuten VS Pinkissä, josta lähti aletuotteita taas ihanasti mukaan ja sitten mentiin japanilaiseen ravintolaan syömään. Siitä lähdettiin vielä vähäsen kiertelemään kauppoja, kunnes käveltiin parinkymmenen minuutin kävely juna-asemalle ja ruokakauppareissun jälkeen astuttiin junaan ja vajaan parin tunnin matkan jälkeen Steven tuli meidät asemalta hakemaan. Meillä oli kyllä tosi kiva päivä yhdessä ja voipi olla, että nämä olvat sitten ihan viimeisimpiä päiviä, mitä yhdessä vietetään. Ainakin nyt se on good bye San Francisco, koska sinne en enää tässä reilun kahden viikon aikana ole suunnitellut meneväni.

:D 

Tosiaankin lähtö koittaa jo reilun kahden viikon kuluttua. On jotenkin todella vaikeaa käsitellä sitä, että joudun jättämään kaikki ihanat ihmiset ja tämän ihanan paikan. Siitä tulee ja oikeestaan se on jo todella raskasta. Luulin, että se on vaikeaa lähteä Suomesta, mutta on se täältä lähteminen paljon vaikeampaa, koska tämä aika on kuitenkin täällä niin ainutlaatuista, eikä sitä tule koskaan saamaan takaisin, vaikka olenkin innoissani siitä, että tapaan taas mun oman perheen! Toisaalta olen onnellinen, että sain tämän mahdollisuuden ja tapasin nämä kaikki ihanat ihmiset, pääsin matkustamaan ja kokemaan mitä parhaimman vuoden! 

Ensi viikkoon!
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti