sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hello May

Moikka!

Tämäkin viikko vierähti hujauksessa ja oikeastaan mulla oli taas koko ajan paljon tekemistä.

Maanantai oli oikeastaan ainoa "normaali" arkipäivä, kun muuten jokaisen koulupäivän ja yu harjoitusten jälkeen mulla oli jotain tekemistä.

Tiistaina mentiin eläinsairaalaan kiertueelle ja meillä oli siellä myös illallinen. Se sairaala on paikka, jossa mun hostperheen koiran henki pelastettiin viime vuonna, joten se paikka on tosi tärkeä mun perheelle.

Keskiviikkona meillä oli yu harkkojen jälkeen teamin kanssa pasta feed yhden meidän ryhmäläisen talolla. Oli tosi kuuma päivä, lämpötilat ovat tällä viikolla nousseet lähes 35 asteeseen, joka on erittäin mukavaa kunnes tulee urheilun aika, haha. Siellä oli hyvää ruokaa tarjolla, meidän ihana ryhmä ja siellä me uitiin ja istuttiin porealtaassa meidän ryhmäläisen ihanassa puutarhassa! Suomessa juhlittiin vappua, mutta mua ei kyllä yhtään haitannut, että vappu jäi väliin…

Torstaina oli meidän koulun fashion shown aika. Saatiin skipata kaikki päivän oppitunnit shown takia. Meillä oli päivän aikana kolme harjoitusta ja kaksi showta. Vietin lähes koko ajan teatterissa mun kaverin Geraldinen kanssa ja vaikka aamulla ajateltiinkin, että kumpa tämä päivä olisikin jo ohi niin päivästä tulikin oikein mukava. Shown lisäksi mulla oli track meet, joka oli onneksi meidän koululla. Ensimmäinen show alkoi kello neljältä ja track meet alkoi kello 15.30, joten kävin nopeasti hyppäämässä mun pituushypyt ja kolmiloikat, jonka jälkeen juoksin showhun ja ehdin siten ajoissa takaisin! Ensimmäisen shown jälkeen menin takaisin track meettin kannustamaan teamia, josta lähdettiin Troyn kanssa hakemaan starbucksia ja sitten hän heitti mut takaisin teatterille, iltashowhun, joka alkoi seitsemältä ja jota mun hostsiko Juliannakin oli poikaystävänsä Omarin kanssa katsomassa. Olipahan pitkä päivä teatterissa!


Bed time! 
Casual wear :)
Finally done!!
Perjantaina meillä oli urheiluharkat meidän koulun uima-altaalla! Oli kivaa päästä uimaan ja saada vähän vaihtelua harjoitteluun. Oli siis vaan tosi kevyt treeni, mutta silti. Sieltä mun kaverit Jordin ja Morgan tulivat mut hakemaan ja mentiin starbucksin kautta Morganin talolle vähäksi aikaa hengailemaan. Sieltä lähdettiin yhdessä meidän kaverin, Joshin syntymäpäiville. Oli kiva ilta, syötiin hedelmiä ja pizzaa ja illalla paistettiin s'moreja nuotion ääressä. Tulin kotiin noin kymmenen aikoihin, kun mun hostveli Steven tuli mut kotiin hakemaan.

Lauantaina aamulla oli herätys kello 6.15. Jep, mentiin siis SAT testiin Mimin kanssa. Testi alkoi noin tunnin myöhässä, kun testin järjestäjillä oli materiaalit hukassa. Mikäs siinä istua luokkahuoneessa ylimääräinen tunti sen neljän tunnin testin lisäksi. Kylläpä oli uuvuttava testi! Kun vihdoin kahden aikoihin tultiin testistä kotiin lähdettiin Mimin, Juliannan ja Omarin kanssa kauppakeskukselle hakemaan mun prom mekko ja valitsemaan mulle kengät promiin. Kotiin tultiin puoli kuuden aikoihin.

Illalla lähdin Troyn ja hänen perheensä kanssa illalliselle Santa Cruziin. Käytiin syömässä ravintolassa ja oli tosi hauska ilta! Meitä oli mukana hänen vanhempiensa lisäksi hänen 12-vuotias pikkusiskonsa. Ruoka oli myös hyvää ja käytiin vielä hakemassa jäätelöt kotimatkalle paikasta, jossa oli huima valikoima eri makuja. Kotiin tulin puoli yhdentoista aikoihin. Olipahan pitkä, mutta kiva päivä!


Auringonlaskut ovat täällä ihan mielettömän kauniita!

Sunnuntaina mentiin aamupäivällä prom shoppailemaan Troylle, koska piti saada puku joka sopii hyvin yhteen mun mekon kanssa. Starbucksin kautta menin iltapäiväksi kotiin tekemään läksyjä ja uiskentelemaan altaaseen, kunnes illalla Troy tuli vielä meille, koska meillä oli Stevenin meksikolainen syntymäpäivä illallinen kotona ja sitten vielä leffailta.

Ensi viikolla on tiedossa track and fieldissä meidän liigan finaalit ja viikonloppuna Prom! Huominen koulupäivä tulee olemaan iso sotku, koska meidän koululla aiotaan pitää isoja protesteja cinco de mayo -päivän takia. Se on siis meksikolaisten juhla, mutta muutama vuosi sitten pari opiskelijaa tulivat kouluun kyseisenä päivänä USA teemaisissa vaatteissa, joten heidät pakotettiin kääntämään ne nurinpäin. Hirveiden oikeuskäsittelyjen ja mediamylläkän seurauksena nyt noin 4-5 vuotta myöhemmin kyseisenä päivänä meidän koululle tulee hirveä joukko mielenosoittajia ja poliiseja. Jo perjantaina sinne alettiin pystyttelemään isoja aitoja, jotta media ja kapinoitsijat eivät pääse kampukselle. Myös ohi ajaessa viikonloppuna nähtiin siellä jo median edustajia bongaamassa parhaat paikat ja odottelemassa maanantaita. Tässä aiheeseen liittyvä video meidän koulusta youtubessa:

http://www.youtube.com/watch?v=eV36dgAooy0&feature=youtu.be

<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti