sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Perus viikko Kalifornian elämää!


Heips!

Täällä menee hyvin ja Englantia on tosi kivaa puhua nyt kun siitä on tullut entistä sujuvampaa. En ole oikeastaan Suomea puhunut ollenkaan ja siitä tulee tosi kiva tunne, kun tiedän, että olen pärjännyt täällä vain Englannilla! Perus arkirutiinit on jo löydetty viikkoja sitten ja siltä osin elämä on täällä paljon tasaisempaa kuin mitä se alkuun oli.

Maanantaista ei oikeestaan jäänyt mitään sen erityisempää kerrottavaa, paitsi sain mun tyynyliinan valmiiksi. Täydet pisteet tuli siitä, jee! Oli vaan ihan perus arkipäivä.

Suihkunraikas minä, mun nalle ja usa- teemainen tyynyliina :)
Tiistaina olin perinteisesti syömässä mun hostmomin kotitekoista kinkkuvoileipää ja porkkanoita kavereiden kanssa lounastauolla senioripöydillä, kunnes yksi mun kavereista, joka seisoi mun takana kopautti mun olkapäätä ja kehotti mua nousemaan. Nousin ylös ja sieltä tuli yksi poika ison julisteen kanssa, jossa luki: "Katja, menetkö Bay Cruise kanssani -Jake". Tottakai vastasin myöntävästi! Oli tosi kivaa saada deitti tansseihin, koska moni menee ilman. En tuntenut Jakea, mutta olin kuullut hänestä kaveriltani. Juteltiin sitten lounastauolla jonkin verran ja sovittiin, että puetaan tansseihin jotain, mitkä sopii yhteen. Bay Cruise on siis koulutanssi, joka pidetään San Franciscossa pienellä laivalla lauantaina 28. syyskuuta. Can't wait! :)

Olin otettu tuosta julisteesta! Se vaati varmasti paljon työtä. Laitoin sen meidän huoneen seinälle!

Keskiviikkona lähdin koulusta yli tunnin aikaisemmin, koska crosscountry teamilla oli taas meet, eli kisa. Oli taas tosi raskasta, tietysti kun yrittää laittaa kaikkensa peliin. Maasto oli tosi mäkistä ja oli 30 Celsius astetta lämmin. Kamppailin maaliviivalle asti yhden toisen koulun juoksijan kanssa, kumpi tulee ensin. Hän voitti mut, mutta tuli kuitenkin kiva fiilis, kun hän tuli heti maalissa kättlemään ja sanomaan "good job!" On tosi ihanaa juosta, kun meidänkin joukkueessa on niin hyvä yhteishenki. Tuli myös tosi hyvä fiilis siitä, kun ohimennen kisan jälkeen yksi juoksija huikkasi: "I tried to stick with you until I realized that it was impossible." Juoksun jälkeen keuhkoissa ja kurkussa tuntui tosi pahalta, koska ilma oli niin kuivaa ja pölyistä hiekan takia, mutta muuten oli tosi hyvä fiilis. Aikani 2.74 mailille (4.410 km) oli juuri alle 22 minuuttia ja sijoitus kisassa oli 8/37, eli olin tosi tyytyväinen. Sain siitä jopa pienet aploodit luokassa seuraavana päivänä!

Otettiin kuva yearbook:ia varten luonastauolla meidän kouun kaikkien vaihtarien kanssa.

Meidän teamin tytöt, jotka juoksivat meetissä :) <3

Kisapaikalta

Ja juoksun jälkeen...

Torstai hujahti hirveellä vauhdilla, eikä siitä ole oikeastaan mitään erityisempää kerrottavaa.

Perjantaina oli rally friday. Se tarkoittaa sitä, että kaikki tunnit oli hieman lyhyempiä, kuin yleensä ja lounaan jälkeen kaikki mentiin urheilusaliin, jossa esiteltiin football-joukkueen pelaajat ja siellä oli joku cheerleaderien esitys ja pari jotain leikkimielistä kilpailua vapaaehtoisille. Se järjestettiin, koska haluttiin niin sanotusti virittää yleisö valmiiksi huomisen El Toro Bowliin, eli paikallis football-peliin, meidän koulu vastaa toinen koulu tältä alueelta. Ei ollut mikään ihmeellinen juttu kylläkään se rally, odotin, että se olisi ollut parempi.

Illalla mentiin mun hostsiskon ja parin muun vaihtarin kanssa leffaan. Oltiin katsomassa The battle of the year. Oli tosi hyvä leffa, tykkäsin hirveesti siitä ja suosittelen! Se kertoi semmoisesta joukkueesta, joka valmistautui tanssikisaan tosi ahkerasti. Sen jälkeen mentiin mun hostsiskon, Mimin kanssa taas samaan paikkaan yöksi kuin viime viikollakin, eli Deniselle, saksalaiselle vaihtarille. Oltiin hänen seuranaan myös koska hänen Brasilialainen hostsisko vaihtoi perjantaina hostperhettä. Katsottiin leffaa, juteltiin ja mentiin myöhään nukkumaan.






Lauantaina herättiin yhdeksän aikaan ja lähdettiin aamiaisen jälkeen parin meidän Amerikkalaisen ystävän kanssa shoppailemaan. Meillä on viikon päästä koulutanssit, eli Bay Cruise, eikä heillä ollut vielä mekkoja. Itse ostin vain huivin, hanskat ja kurpitsan hajuisen suihkugeelin tulevan halloweenin kunniaksi, koska itselläni oli jo mekko. Oli muuten ensimmäinen kunnon sadepäivä täällä. Satoi ihan kunnolla ja oli jotenkin tosi outoa, koska yleensä on pelkästään auringonpaistetta.

Minä ja Maddie (Ja Mimikin tahtoi naamansa kuvaan :D )

Minä, Whitney ja Denise

Eka auntie Anne's pretzeli. Oli hyvää, namnam :)


Kauppakeskuksesta mentiin Maddien kyydillä käymään hänen kotonaan ja sieltä suoraan El Toro Bowliin. Mentiin sinne juuri kuin Junior Varsity-peli oli loppumassa, joten jouduttiin odottamaan katsomossa tunti ennen kuin varsinainen peli alkoi. Aika meni kuitenkin aika nopeasti ystävien kanssa hengaillen. Illalla oli taas tosi kylmä peliä katsellessa. Voitettiin molemmat pelit ja oli ihana yllätys kotona odottamassa, kun hostveli teki suklaahippu keksejä, tuoreita ja lämpimiä, namnam. 



Onneksi sää selkeni iltaa kohden, niin ei tarvinnut peliä sateessa katsella!



Go Acorns!

Sunnuntaina lähdettiin iltapäivällä meidän hostvanhempien, koirien ja korealaisen kaverin kanssa Mountain Madonnalle. Se oli semmoinen puisto, joka oli tosi kaunis. Siellä oli semmoisia puita, jotka oli ihan mielettömän korkeita ja jotkut tosi paksuja. Ne ovat redwood puita. Käveltiin siellä pari tuntia. Muuten sunnuntai meni vaan kotona hengaillen.


Tämmösiä täällä liikkuu... 





Eucalyptys puita 



<3

Vielä pari biisiä, joita olemme paljon kuunnelleet:

http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPISinne meni se viikko!
- Pink, just give me a reason

http://www.youtube.com/watch?v=rmO8P-p9J_Y
- Cup song! Harjoiteltiin myös toi rytmi :)

Sinne meni se viikko!
<3 - Katja

2 kommenttia:

  1. Sustahan tulee ihan juoksuguru siellä, voitkin tulla vetää juoksuharkkoja ens kesänä luistelijoille.

    Kiva, että sait kutsun tanssiaisiin.

    VastaaPoista
  2. Hahaha :D jep, ootan kyllä innolla ens viikonloppua!

    VastaaPoista