sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Katse kohti tulevaa!

Heips,

Täällä kouluviikko vieräthi rutiininomaisesti. Kävin joka päivä koulun jälkeen jalkapallo harjoituksissa, mutta sitten mulle selvisi, että seniorit ei saa pelata junior varsityssa, joka on siis varstiyn lisäksi ainoa koulun joukkue. Varsityyn en ollut tarpeeksi hyvä, siellä lähes kaikilla on takana noin kymmenen vuoden harjoittelu. Todennäköisesti en siis aio harrastaa nyt vähään aikaan mitään koulu-urheilua, koska vaihtoehtoina oli aioastaan jalkapallon lisäksi koripallo, jossa mua olisi vastassa täysin sama ongelma ja paini, jossa toki varsityssakin olisi tilaa, mutta hehee, ehkäpä paini ei ole ihan mun juttu. Tammikuun puolessa välissä alkaa kuitenkin kevät urheilut, joita on kattava valikoima. Sitä odotellessa...

Perjantaina meidän hostäiti ja -sisko Julianna lähtivät Texasiin koulutukseen viikonlopuksi. Hostisä ja -veli olivat silti paikalla. Päätettiin kutsua vaihtarit meille yökylään ja meillä oli tosi kiva ilta reilun kymmenen vaihtarin kanssa. Oli tosi kiva jakaa samankaltaisia tunteita muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Juteltiin tosi paljon, valvottiin yli kahteen yöllä ja täytyy sanoa, että on tosi ihanaa, että meillä on näin kiva vaihtariporukka täällä! :)





Lauantaina aamupalan jälkeen suurin osa meidän kavereista lähti. Yhdet hostsiskokset, Hye Rim (Korea) ja Mariana (Brasilia) kuitekin jäivät lähes koko päiväksi. Itse käväisin lenkillä ja valmistauduin iltaa varten, sillä yksi mun paikallinen ystävä kutsui mut hänen synttäreilleen.

Pari kuvaa mun perinteiseltä lenkkipolulta :)


Illalla sitten lähdettiin koko porukka meiltä kotoota, kun mun hostveli vei muut vaihtarit Hye Rimin ja Marianan talolle ja mut mun kaverin synttäreille. Oli tosi kiva ilta. Ashleyn, jonka 18v. synttärit olivat kyseessä, piha oli tosi hieno jacuzzineen ja uima-altaineen. Juteltiin kavereiden kanssa nuotion ääressä ja paistettiin vaahtokarkkeja ja smooreja. Sen lisäksi paikalla oli pari kokkia, mikäli tuli nälkä ja halusi käydä hakemassa tacoja. Ashleyn tunnen mun cross country kavereiden Joshin ja Troyn kautta. Hengaillaan aina lounaalla yhdessä muutamine muiden kavereidemme kanssa.


Nami, nami, jätskikakku :)



Minä, Troy, Josh, Jordin ja synttärisankari Ashley.
Lähdettiin puoli yhdentoista aikaan Josdinin ja Troyn kanssa Joshin kyydillä pois. Sain kyydin Hye Rimin ja Marianan talolle, kuten oltiin sovittu, että menen sinne yöksi. Siellä oli kuitenkin kriisi päällä, kun Ludimilla (Brasilialainen vaihtari) oli kaatunut portaissa ja satuttanut jalkansa. Sen jälkeen Hye Rimin ja Marianan hostvanhemmat olivat yrittäneet auttaa turvotusta ja voitelivat jalkaan jotain ampiaisenmyrkky- paprika seosta, joka poltteli hänen jalassaan ihan hirveän kivuliaasti. Kun astuin ovesta sisään, Ludi oli ihan itkuisena ja paniikissa, kun hänen jalkaansa poltteli niin paljon.

Nukuttiiin kuitenkin yön yli ja ihanan, kattavan brunssin jälkeen meidän hostisä tuli hakemaan mut, Mimin (hostsiskoni) ja Ludimillan, ja mentiin ensiapuun. 


Säikähdyksellä sinäänsä selvittiin, sillä ei ollut murtumia, mutta paha nyrjähdys. Ludi ei pysty varaamaan jalalle ollenkaan. Hän oikeastaan tuli viime viikonloppuna asumaan meille pariksi viikoksi, jotta löytäisi uuden isäntäperheen, joten nyt meidän apuamme varsinkin tarvitaan.

Kun tultiin kotiin, loppupäivä kului taas kotiaskareiden ja läksyjen parissa. Käväisin myös lenkillä pikaisesti. Myöhään illalla meidän hostmom ja Julianna tulivat kotiin Texasista. Ohessa vielä pari kuvaa. :)

Minä ja mun nalle, jonka tein fashion tunnilla viime viikolla, kun olin luovalla tuulella!
Blossom ja Willow rennoissa tunnelmissa :)
Tällä viikolla mulle tuli tunne, että nyttenhän tämä vaihtovuosi vasta kunnolla alkaa! Tähän asti ollaan käyty vaan koulua, mutta ensi viikon jälkeen helpottaa. Thanksgiving break seuraa ensi viikkoa, joka kestää viikon. Sitten on koulua kolme viikkoa, jonka jälkeen on parin viikon joululoma. Joulun jälkeen lähdetään uudeksi vuodeksi Las Vegasiin ja Arizonaan katselemaan Grand Canyonia. Helmikuussa on kaksi viikkoa taukoa koulusta, koska viikon loman lisäksi ilmoittauduin vaihtareiden Havajin lomalle viikoksi! Maaliskuun lopussa suunnataan hostperheen kanssa Los Angelesiin, jossa vietetään huhtikuun ensimmäinen viikko ja sitten onkin enää vaan loppusuora jäljellä. Niin paljon kaikkea kivaa edessä!

Ensi viikkoon!
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti