sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Vihdoin loma!


Moi kaikille!

Viimeinkin meillä alkoi täällä viikon tauko koulusta. Tätä on odotettu! Viimeinen kouluviikko ennen lomaa meni ihan silmän räpäyksessä. Koulun jälkeen tulin kotiin, urheilin, tein läksyjä, hengailin koneella ja tistaina käytiin yhden kaverin kanssa ostamassa tossut, kun lattia on taloissa täällä niin kylmä. Perjantaina oli viimeinen jalkapallopeli meidän koululla, kun meidän koulun joukkue hävisi jonkin playoff pelin. Lupauduin olemaan meidän maskotti siinä pelissä tokalle neljännekselle, mutta sitä meidän koulun tammenterhopukua ei löydettykkään, niin en joutunutkaan. :D Myöhemmin kuitenkin maskottikin ilmesty peliin, mutta siitä vastaavalla porukalla ei ollut harmaintakaan aavistusta, että kuka siellä sisällä oikeen on... Alla kuvia pelistä ja viikolta muutenkin:

Go Acorns!
Meijän viimeinen jakapallopeli :/

Kaverit on kiva yllättää tuomalla niille ruokaa culinary -tunnilta :)

Saatiin tällä viikolla meidän cross country kuvat ja tässä meidän joukkue! :) En voinut postata mun yksilökuvaa koska se on suoraansanottuna ihan hirveä.
My true love <3 Pumpkin pie :)

Viikonloppunakaan meillä ei ollut mitään sen erityisempiä suunnitelmia. Lauantaina kiertelin kaiken näköisiä ruoka- ja elintarvikekauppoja ensin mun hostäidin ja -siskon kanssa ja sitten hostvanhenpien kanssa. Valmistelin myös synttärikortteja ja joulukortteja sekä tein valmiiksi yhden kouluprojektinkin.

Entrepreneur-projekti economics-tunnilla. Oli tosi kiva projekti, jossa piti kehitellä oma yritys tai yritysidea. Valmisteltiin idea kaverin kanssa, mutta mä toteutin julisteen ja hän tekee mainosvideon! :D Esitetään noi luokalle breakin jälkeen vähän niin kuin leijonan luolassa. Economics on mun mielestä melko mielenkiintoista, esimerkiksi pelataan pari kuukautta kestävää osakepeliä, mikä on yksi meidän projekteista, jossa osakkeet on siis ihan oikeista yrityksistä, mutta me ei vaan makseta tai omisteta niitä oikeasti ja toisinaan käydään poliittisia keskusteluja luokassa.
Sunnuntaina mentiin aamulla mun hostisän kanssa viemään meillä oleskeleva, nilkkansa viime viikolla nyrjäyttänyt Ludimilla taas lääkäriin. Odoteltiin siellä pari tuntia ja oli tylsää. Ei me oikeastaan muuta uutta informaatiota saatu, paitsi että huomenna hänen pitää mennä taas lääkäriin. Kun sieltä vihdoin päästiin, niin lähdettiin mun hostäidin suvun kahden pikkupojan synttäreille Mimin ja hostvanhempien kanssa. Siellä oli kivoja ihmisiä ja aiotaan viettää joulu heidän kanssaan. Syötiin siellä päivälliseksi pastaa ja grillikanaa ja tietysti siellä oli myös kakku pojille, joka oli tosi hieno ja vielä maukaskin. Oli kiva katsella pitkästä aikaa, kun pikkupojat saa lahjaksi autoleluja, joista ne on ihan innoissaan. :D

En ole ikinä ennen nähnyt noin oudon värisiä tacoja!

Minä ja mun hostäiti :) Mulla on muuten päälä paita, jonka tein fashion design-tunnilla.
Hostsisko Mimi :)

Hauskaa kouluviikkoa Suomeen ja Thanksgiving-lomaa jenkkeihin! :) Jeejee!

<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti