maanantai 11. marraskuuta 2013

Pidennetty viikonloppu :)

Heips,

Vihdoin saatiin siis yksi päivä lomaa, jonka ansiosta viikonloppu jatkui maanantailla, jolloin ei ollut koulua.

Lauantaina aamulla käväisin lenkillä M&M's pannukakku aamiaisen jälkeen. Ihanaa, kun pystyy vieläkin juoksemaan pelkästään t-paidalla ja shortseilla, vaikka marraskuun puoliväli lähenee. Iltapäivällä lähdettiin San Joseen hostäidin ja hostsiskojen, eli siis Julianan ja Mimin kanssa. Ensisijaisesti mentiin ostamaan Mimille uutta puhelinta, mutta shoppailtiin vähäsen siinä ohessa. Ostin paidan, toppeja ja kaksi puhelimen kuorta, joissa oli alennus, joten maksoin kuorista vaan alle 15 dollaria yhteensä.


Illalla mentiin vaihtariporukalla leffaan. Meidän piti mennä katsomaan leffa nimeltä About time, mutta väärinkäsityksen johdosta Steven luuli, että olemme menossa katsomaan Thor -nimistä elokuvaa, joten hän lähti kuskiksi ja tuli kanssamme leffaan. Kun lippuluukulla selkesi, että halusimme eri leffoihin, niin saimme pienen suostuttelun myötä Stevenin suostumaan haluamaamme leffaan. Huomasimme kuitenkin, että leffan ikäraja on 17-v. ja kun ei ollut henkkareita mukana niin eihän ne sinne päästäneet, joten jouduttiin mennä katsomaan Thor. Itse en yhtään tykkää toimintaelokuvista, eikä tämäkään leffa ollut poikkeus. Sen lsäksi meillä oli paikat eturivissä, sillä täällä ei ole merkattuja paikkoja salissa ja kun meitä oli sen verran monta, niin tilaa ei enää ylempänä ollut. Semmoinen leffakeikka... No, onneksi FroYo leffan jälkeen piristi tunnelman! :)


Sunnuntaina aamupäivällä vaan hengailtiin kotona. Iltapäivällä lähdettiin meidän hostäidin kanssa starbucksin kautta auttamaan yhtä meidän brasilialaista vaihtarikaveria muutossa, sillä hän tuli meille asumaan kahdeksi viikoksi, jonka jälkeen muuttanee toiseen perheeseen. Kun tultiin kotiin, syötiin päivälliseksi mun hostäidin tekemää ihanaa keittoa, jonka jälkeen laittauduttiin valmiiksi iltaa varten.

Lähdettiin siis vaihtariporukalla illalla Selena Gomezin keikalle. Meidän kaverien hostvanhemmat hakivat meidät meidän kotoota, jonka jälkeen suunnattiin San Joseen. Lämppäreinä keikalla olivat youtube-tähti Christina Grimme, joka muuten lauloi tosi hyvin ja poikabändi Emblem3. Itse en ollut kummastakaan ennen kuullut. Selena Gomesin oma esiintyminen oli ihan okei, mutta pettymyksenä suurin osa biiseistä tuli playbackinä. Itse tykkään vaan osasta hänen biiseistään, joten ei kuitenkaan ollut mikään paras keikka. Miley Cyrus vetää keikan samalla areenalla helmikuussa, niin ehkä sen voisi mennä kattomaan, saa nähdä! ;) Tämä oli mun ensimmäinen keikka ikinä, minkä olen nähnyt.

Hehe, Miran Instagram postaus screenillä :D
Christina Grimme
Minä ja Maria :)
Emblem3



Itse Selena Gomez

Haluuuun mennä!
Keikan jälkeen Maria tuli meillä yöksi, sillä meillä oli seuraavana aamuna jalkapallo harjoitukset yhdeksältä koululla. Hänkin siis aikoo pelata jalkapalloa. Treenit kestivät puolitoista tuntia, jonka jälkeen koko päivä oli ihan vaan vapaata, koska Maanantai oli veteraanien päivä. Juttelin facebookissa siskon ja kaverin kanssa ja muuten vaan hengailin kotona. Onhan se kiva, kun on joskus vähän helpompiakin päiviä... :)

Seuraavan postauksen aion kirjoitella taas normaalisti täällä sunnuntai iltana. Eihän tässä ole enää kuin yhdeksän koulupäivää thanksgiving breakiin. Jaksaa, jaksaa! ;)

<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti