keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Thanksgiving break part 1


Heips,

Halusin jakaa tämän viikon postauksen kahteen osaan, jottei yhdestä postauksesta tule liian pitkä. :)

Maanataina lähinnä vaan oleskelin kotona, kirjoittelin siskolle, tein kotitöitä ja käväisin lenkillä. Ilma oli todella ihana, varmaankin reilut 20 astetta aurinkoa, joten pidettiin Mimin kanssa myös pieni teehetki  auringosta nauttien altaan äärellä.

Tiistaina oli herätys aikaisin, peräti 6.20 ja suuntana juna-asema ja San Francisco! Porukkaamme kuului tänään yhteensä 9 tyyppiä, pari USAlaista ja muut vaihtareita. Junassa tehtiin yhden kaverin kanssa kouluprojekti valmiiksi. Kun juna saapui San Franciscoon noin kahden tunnin ajon päätteeksi, lähdettiin kävelemään kohti union squarea. Se oli hieno paikka, siellä oli luistelukenttä keskellä aukiota ja sitä ympäröi hiento talot, tosi iso Macy's -tavaratalo ja jättimäinen joulukuusi. Oteltiin siellä vähän kuvia ja mentiin Macy's:lle.




Union Square

Oikealta: Mikaila (USA), Barbara (Brasilia), Mimi (Saksa), Marianna (Brasilia), Sienna (USA), Maria (Norja), Denise (Saksa), minä, Lizandra (Brasilia) ja Julianna (Brasilia)

Hostsisko <3
En shoppaillut yhtään koko päivän aikana, koska ollaan sen verran paljon sitä tehty. Macylta lähdettiin lounaalle. Hajaannuttiin kahteen porukkaan ja meitä lähti viisi sushille. Oli ihanaa saada sushia pitkästä aikaa ja hyvää oli! ;)




Lounaan jälkeen lähdettiin chinatownia kohti. Hypättiin semmosen jump in- jump off raitiovaunun kyytiin ja siinä roikuttiin semmosissa tolpissa puoliksi vaunun ulkona. Oli siistiä päästä semmosen kyytiin!


Vaunun kyydissä :)


Chinatown oli myös tosi kiva nähdä. Kun New Yorkissa kävin ennen Kaliforniaan tuloani, niin meillä ei ollut aikaa mennä kävelemään sinne chinatowniin, niin nyt oli siistiä nähdä, millainen se on. Luulenpa, että se on melko samanlainen kaikkialla. Suurin osa ihmisistä oli siis aasialaisia ja kaikki kaupat oli kiinalaisia, kuten myös kaikki tekstit ja tuotteet. Paikka oli melko ruuhkainen, täynnä ihmisiä. Jotenkin kuitenkin tykkäsin siitä tunnelmasta.







Chinatowniasta lähdettiin sitten hiljattain juna-asemalle. Siellä meillä oli jonkin verran odoteltavaa, ennen kuin junamme lähti kotia kohti viideltä. Kotona takaisin oltiin seitsemältä. Olipahan kiva päivä ja taas olen pari kokemusta rikkaampi!

Keskiviikko alkoi ihanalla brunssilla. :)


Iltapäivä kului kotona hengaillessa ja käytiin Mimin kanssa pienellä kävelyllä. Ilta kului Thanksgiving-valmisteluja auttaessa ja viimeistelin myös paketin valmiiksi, jonka aion lähettää kotiin perheelle Thanksgivingin jälkeen. 


Sunnuntaina kirjoittelen sitten miten varsinainen Thanksgiving sujui ja muutenkin loppuviikosta!
<3- Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti